Forum rules


Blackberry pies as found on willitblend.com strongly discouragedPost new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
Author Message
 Post subject: nike air force 1 gore-tex hvid
PostPosted: Wed Jan 13, 2021 6:49 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jan 13, 2021 6:35 pm
Posts: 3
Image
Nike Air Force 1 Low yeezyudsalg.com forvandler en klassiker til et vinterligt væsentligt og får en kold makeover, så dine fødder kan se godt ud og føle sig varme. Disse sneakers opgraderer med et lag Gore-Tex, og disse sneakers er bygget til at tage hårdere klimaer uden behov for klodsede støvler. Hvis du stadig kan lide at bære sneakers om efteråret / vinteren, er disse en perfekt mulighed for at passe til din livsstil.

Nike gør sin ikoniske silhuet klar til hårdt vejr med Air Force 1 Gore-Tex. Som navnet antyder, har nike sko mænd grå skoen en vandtæt Gore-Tex-støvle, der holder fødderne tørre og varme, parret med en ikke-markerende ydersål i gummi for ekstra trækkraft. Vandabsorberende flade snørebånd fortsætter det vejrbestandige tema, mens en luftdæmpningsenhed øger komforten. Færdig med Gore-Tex branding på sålen, den fås i en håndfuld farveveje.

Den umiskendelige Air Force 1-silhuet er opdateret til vintertøj med fuld GORE-TEX-foring. De nike air force 1 gore-tex hvid panelerede nylonmesh og øvre insider af læder tilbydes i en tonalblå konstruktion med kontrasthvidt læder Swoosh og GORE-TEX broderet branding. tonal sort konstruktion. Fuld GORE-TEX-foring. Den solide EVA-mellemsål skjuler en Max Air-dæmpningsenhed og er afbalanceret med en dybt slidstærk gummisål. Et dobbelt mærket vævet mærke ved tungen fuldender udseendet.

For at frigive ved siden Tjek ud af ​​parrene "Medium Olive" og "Wheat" frigiver Nike også en upcom "Black Gum" -udgave af Air Force 1 Gore-Tex Boot.Klædt i et sort, antracit og Gum Medium Brown farveskema. Denne Nike Air Force 1-støvle har en Gore-Tex vandtæt læderkonstrueret overdel med Gore-Tex branding på lateral hæl og indlægssål. En gummi trækkraft gummi ydersål fuldender designet.

https://www.yeezyudsalg.com/


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 

 • Board index »
 • Phresheez »
 • Phresheez Blackberry


  Who is online

  Users browsing this forum: No registered users and 8 guests


  You cannot post new topics in this forum
  You cannot reply to topics in this forum
  You cannot edit your posts in this forum
  You cannot delete your posts in this forum
  You cannot post attachments in this forum

  Search for:
  Jump to:  
  cron